Първоначално публикувано от assasin's
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превъртане на километраж!
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Е в СФ съм до понеделник сутринта, но кабела не си нося......пък за накладките само ще почерпиш.....неделя ако си свободен....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДами и господа, колата на тоя колега е първата от може би 30-те коли регистрирани в БГ и закачени от мен на диага, която имаше реални километри......Че даже имам една на 25 000 156-ца от италия
Просто беше карана служебна в някъв огромен дилър и даже не беше регистрирана там аз лично гледах много тъпо
Се едно тия дет ги гледате нерегистрирани вътре в летищата
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ в СФ съм до понеделник сутринта, но кабела не си нося......пък за накладките само ще почерпиш.....неделя ако си свободен.....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз имам доста на реални километри"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАбе Ники. Как ги познаваш на колко км са? При мен на АлфаДиаг-а на одометър винаги ми показва едни и същи километри. А нали я карам тая кола? Винаги показва 164724 или нещо подобно. А на таблото са ми малко над 130 000"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа одометър ласт реурайтинг какво ти пише, както и на програминг дейта на екуто - това е на първата страница.....Last edited by oem; d.m.y г., 13:21.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНа ласт реурайтинг винаги са ми същите километрите както и на одометър. А на програминг дата 98-ма година. Но и на одометър и на ласт реурайтинг май показваше различни километри, но винаги едни и съши. Не се променят. И на двата се повече от това което ми показва на таблото. Единствено с Галлето като я закача си ми показва тези км които пише на километража."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко не се променят не знам какво да ти кажа.....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз имам доста на реални километриЧе даже имам една на 25 000 156-ца от италия
Просто беше карана служебна в някъв огромен дилър и даже не беше регистрирана там аз лично гледах много тъпо
Се едно тия дет ги гледате нерегистрирани вътре в летищата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДа не гвовриме за рекорда на Алфа 147 ЖТД при Бобо-855 000,на километраж 130 000. Ама как са я взимали незнам, то неможе 1милион да не и личи
Иначе на мойта случайно видях един етикет, върху който е имало друг, но е махнат и се разчита горе доло нещо: 2003год.демек на 5-6години е била на 80к. и е сипано Кастрол, а сега още 5-6год. след това излиза че е минала още 60к. Незнам не ми се струва много невъзможно, ама ми е интересно, искам и аз на тоя уред
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеОлелелеле, от една страна браво на ЖТД-то че е праснало близо милион, ама не ми се мисли какво му е било на собственика и като е разбрал това. Ама как са я взимали незнам, то неможе 1милион да не и личи
Иначе на мойта случайно видях един етикет, върху който е имало друг, но е махнат и се разчита горе доло нещо: 2003год.демек на 5-6години е била на 80к. и е сипано Кастрол, а сега още 5-6год. след това излиза че е минала още 60к. Незнам не ми се струва много невъзможно, ама ми е интересно, искам и аз на тоя уредFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеВ Германия за пипане на км. закона предвижда от 3-5 години затвор.
Comment
Comment